Հասարակություն 

Միրգ-բանջարեղենի մատուցման ամենահետաքրքիր տարբերակները (լուսանկարներ)

analitik.am

Adme.ru կայքն առաջարկում է այս ամռանը ամենահետաքրքիր տարբերակները՝ ինչպես կտրատել և մատուցել միրգ-բանջարեղենը։

Կտրատած խնձորը սևանալուց պահպանելու համար անհրաժեշտ է այն կտրատելուց հետո միացնել իրար և ամրացնել

Ձմերուկից՝ գեղեցիկ մրգաման
Կիտրոնները կարելի է կտրատել և դնել սառույցի տարայի մեջ, որը հետագայում կարելի է օգտագործել լիմոնադներն ու կոկտեյլները սառեցնելու համար
Կայքն առաջարկում է նարինջը կտրատելու հեշտ եղանակ
Ամռանը կարելի է զովանալ և սնվել ձմերուկի և մրգային «պիցցայով»
Մանգոն կտրատելու այլընտրանքային տարբերակ
Նռան հատիկները հանելու համար կարելի է օգտվել փայտե գդալից
Պղպեղը կտրատելու այնպիսի եղանակ, որը հատիկները կպահի մեկ տեղում և չի տարածի ափսեի մեջ
Մրգային «մինի խորոված»

Նույն շարքից