Facebook սոցիալական ցանցը դեռևս 2009թ․ ներկայացրեց Who Deleted Me հավելվածը։ Այն ցույց էր տալիս օգտատիրոջ այն ընկերներին, ովքեր ջնջում էին նրան իրենց ընկերների ցուցակից։ Սակայն ավելի ուշ Facebook-ը արգելափակեց այս հավելվածը։
Այժմ Who Deleted Me հավելվածը կրկին կաշխատի։
Ընկերների ցուցակը կազմելուց բացի հավելվածը տեղեկացնում է օգտատիրոջն ամեն անգամ, երբ ինչ որ մեկը հեռացնում է նրան ընկերների շարքից։