Սննդի արդյունաբերությամբ զբաղվող գիտնականները ստեղծել են չհալչող պաղպաղակ: Այս պաղպաղակը այնպես է արտադրված, որ հատուկ ջերմաստիճանի տակ պահելու կարիք չունի:
Պաղպաղակը փաթեթավորում են գործարանային թղթով, հետո այն տեղադրում են վակումային տարծքում: Ներքևից շատ ուժեղ ջերմասիճանով տաքացնում են, բայց դրանից պաղպաղակը չի հալչում:
Այս պաղպաղակը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է 24 ժամ:
Հերմետիկ տարրայի մեջ այն կարող է պահպանվել 5 տարի, 1 տարի հատուկ եռաշերտ տոպրակի մեջ: