Ամբողջ աշխարհին իրենց հետազոտություններով հայտնի բրիտանացի գիտնականները հանդես են եկել հերթական հետազտությամբ՝ հայտարարելով, որ ձուն պահելու համար ամենավատ տեղը սառնարանի դուռն է, գրում է Daily Mail-ը:
Փորձագետները պնդում են, որ ձուն պահելու համար ամենահարմար տեղը սառնարանի միջին դարակն է, որտեղ կա ջերմաստիճանի մշտական չափ և այն չի ենթարկվում կտրուկ փոփոխությունների:
Գիտնականները նաև նշում են, որ ձուն պետք է պահել սուր հոտ ունեցող ուտելիքներից հնարավորինս հեռու, քանի որ դրանք շատ զգայուն են հոտերի նկատմամբ: