Հասարակություն 

Չէ՞որ ջուրն այդ այլևս խմելու չի ու պիտանի է միայն Սարգսյան եղբայրների սկուտերային կայֆերի համար. Մինասյան

analitik.am

Քաղաքագետ Արմեն Մինասյանն իր էջում գրում է.

«Ես կասկած չունեի, որ Սևանի ձուկը լավագույնս պատրաստող խոհարարները ու խոհարարներին գնահատողները հենց Սարգսյան եղբայրներն էին։

Բայց մի պրոբլեմ կա։ Սևանի ձուկը լավագույն ձևով եփվում ա հենց Սևանի ջրով։ Կասկածում եմ, որ խոհարարներից որևէ մեկն օգտագործած լինի Սևանի ջուր։ Չէ՞որ ջուրն այդ այլևս խմելու չի ու պիտանի է միայն Սարգսյան եղբայրների սկուտերային կայֆերի համար»։

Նույն շարքից