Գիտություն Ֆոտոներ 

Մրգեր և հատապտուղներ, որոնց մասին դուք դեռ չեք լսել (լուսանկարներ)

analitik.am

Պլումկոտ՝ սալորի և ծիրանի խառնուրդ
1436960751_gibridy-1 Տանգոր՝ քաղցր նարինջի և տանժերինի խառնուրդ1436960829_gibridy-2 Boysenberry՝ ազնվամորու, մոշի և լոգանբերրի խառնուրդ1436960776_gibridy-3 Յոշտա՝ սև հաղարջի և փշահաղարջի խառնուրդ1436960747_gibridy-4 Ռանգպուր՝ մանդարինի և կիտրոնի խառնուրդ1436960814_gibridy-5 Սվիթի՝ պոմելոյի և սպիտակ գրեյպֆրուտի խառնուրդ1436960811_gibridy-6 Թայբերի՝ մոշ և ազնվամորու խառնուրդ1436960768_gibridy-7 Ապրիում՝ ծիրանի և սալորի խառնուրդ1436960813_gibridy-8 Ագլի՝  թուրինջի, նարնջի և մանդարի խառնուրդ1436960760_gibridy-10Նեկտակոտ՝ նեկտարինի և ծիրանի խառնուրդ
1436960777_gibridy-11 Արնանման լայմ՝ ավստրալիական լայմի և կարմիր կիտրոնի խառնուրդ1436960789_gibridy-12 Նարինջ՝ պոմելոյի և մանդարինի խառնուրդ1436960807_gibridy-14 Գրեյփլ՝ խնձոր խաղողի համով1436960822_gibridy-16 Լայմկվատ՝ կումկավատի և լայմի խառնուրդ1436960809_gibridy-17 Լիմանդարին՝ կիտրոնի և մանդարինի խառնուրդ1436960805_gibridy-18 Լեմատո՝ պոմիդոր կիտրոնի հոտով

1436960757_gibridyԱղբյուրը՝ bugaga.ru

 

Նույն շարքից